Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Conferències i xerrades)

My queen is Angela Davis: pensament i lluita en 10 cançons
Logo de l'activitat My queen is Angela Davis: pensament i lluita en 10 cançons

Dijous 5 de març, de 19.30 a 21h

5 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

L’últim treball de The Sons of Kemet es diu My Queen is Angela Davis. Silvio Rodríguez, Yoko Ono, Aaron Abernathy o Lee Morgan li han dedicat temes. Des del raper més actual dels EUA fins a cantautores de Turquia, Alemanya o França, han posat música a les seves idees. Angela Davis és una filòsofa i activista brillant, que no deixa indiferent a ningú amb les seves reflexions radicals sobre violència, gènere, raça, neoliberalisme o música popular nordamericana.

Una xerrada radiofònica a càrrec de Sarah Ardite.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a dues entrades per persona, a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dijous
05/03/2020

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud