Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Conferències i xerrades)

El viatger il·lustrat
Logo de l'activitat El viatger il·lustrat

Dimecres, 26 de juny de 19:30 a 20:30h

26 de Juny de 2019

Espai: Polivalent

“El viatger il·lustrat” és un audiovisual teatralitzat amb projeccions i posada en escena, comentada i representada en directe. Es tracta de materials que Miquel Jordà ha anat col·leccionant al llarg de la seva vida i viatges, imatges, llibres d'altres viatgers o artistes reconeguts que han influït en l'inconscient de tot amant de l’aventura, passant per explicar la visió d’alguns clàssics com Heròdot, Kant, Xavier de Maistre, John Ruskin o E. Hopper. L'obra inclou reflexions sobre el fet de viatjar i es pregunta si és lícit que una part de la població viatjant ho faci per plaer com a turista, mentre l'altra ho fa per l'obligació que imposa la necessitat de supervivència.

A càrrec de Miquel Jordà, artista sonor, membre de l’Obrador de filosofia de la Sala Beckett i director del BcnImproFest.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves presencials, per telèfon (934433719) o en línia. Es poden reservar dues entrades per persona, a partir de 15 dies abans de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dimecres
26/06/2019

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud