Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Conferències i xerrades)

Xerrada inaugural 'Altres escenaris possibles'
Logo de l'activitat Xerrada inaugural 'Altres escenaris possibles'

Dijous 20 de gener, de 19 a 20.30 h

20 de gener de 2022

Espai: Sala d'actes

La inauguració de l’exposició fotogràfica Altres escenaris possibles serà una ocasió ideal per visibilitzar, amb mapes i vídeos, la riquesa i diversitat musical que tenim escampada per tot Barcelona i també per parlar de diferents espais del Poble-sec on hi ha música en viu. El periodista Nando Cruz conduirà una xerrada participativa on potser descobrim encara més escenaris i n’imaginem d’altres.

La xerrada inaugural tindrà lloc a la sala d'actes. Per veure l'exposició, a la 1a planta, recomanem venir més d'hora. En cas d'aglomeracions es faran torns per visitar l'exposició.

Preu: Gratuït

Dijous
20/01/2022
Reggae, revolució i panafricanisme
Logo de l'activitat Reggae, revolució i panafricanisme

Dijous 24 de febrer, de 19.30 a 21 h

24 de febrer de 2022

Espai: Sala d'actes

El reggae ha estat envoltat de mites falsos des que va ser conegut a Occident: marihuana, rastes i folclorisme. Però la música reggae als anys 70 pren el relleu de la lluita dels drets civils de la comunitat negra nord-americana i li dona una dimensió panafricana i mundial. Analitzarem el que ha aconseguit aquesta música universal nascuda als ghettos de Jamaica. Amb DJ Ragnampaisser.

Preu: Gratuït

Dijous
24/02/2022
Algorritmes: música i intel.ligència artificial
Logo de l'activitat Algorritmes: música i intel.ligència artificial

Dijous 24 de març, de 19.30 a 21h

24 de març de 2022

Espai: Sala d'actes

Ara les cançons poden ser composades per màquines i programes informàtics especialitzats. A més, les plataformes d’streaming tenen algoritmes d’aprenentatge automàtic a partir dels quals s’elaboren recomanacions d’artistes, determinant així tant la creació com el consum de música. Parlarem de creativitat, valor artístic i drets d’autor en temps de machine learning. Amb Sarah Ardite.

Preu: Gratuït

Dijous
24/03/2022
Hivern 2022
Inscripcions obertes

Descarrega el fulletó d'hivern


Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud