Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Conferències i xerrades)

Barcelona - Teheran: cançons per a un viatge sonor en femení
Logo de l'activitat Barcelona - Teheran: cançons per a un viatge sonor en femení

Dijous 28 de novembre, de 19.30 a 20.30 h

28 de novembre de 2019

Espai: Sala d'actes

Una sessió per descobrir i apreciar el treball d’algunes cantants del marge sud de la Mediterrània, en un viatge sonor fins arribar a Teheran. Reescoltarem la mare de la música moderna egípcia, Umm Kulthum, per poder entendre les cançons de compositores actuals com la mestra de jazz Naïssam Jalal o la nova revel·lació de música indi de Beirut, Maii. D’electrònica escoltarem la tunesina Emel Mathlouthi, i també exposarem la complexitat dels treballs de Donia Massoud i Ghalia Benali. Fins arribar a les cançons de Tara Tiba, pionera en introduir la veu femenina a la música clàssica de Teheran…

Xerrada en format radiofònic amb posterior debat participatiu a càrrec de Sarah Ardite.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a dues entrades per persona, a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dijous
28/11/2019
Del Nano a la Salseta: la música del Poble-sec - 150 anys Poble-sec
Logo de l'activitat Del Nano a la Salseta: la música del Poble-sec - 150 anys Poble-sec

Dimarts 3 de desembre, de 19 a 21 h

3 de desembre de 2019

Espai: Sala d'actes

Un viatge sonor i visual a la música i músics del Poble-sec, de cantants lírics i moderns que han viscut, viuen o s’han fet al barri: des del tenor Manuel Ausensi a la gran bolerista i flamenca Mayte Martin, passant per Los Salvajes-Los Cheyennes i Los Mustang i, per descomptat, Joan Manuel Serrat, Jaume Sisa i La Salseta del Poble-sec. Xerrada en format radiofònic a càrrec de la Bibliomusicineteca amb la participació de Radioactius i diversos mitjans de comunicació, persones i entitats del Poble-sec. També hi haurà projeccions audiovisuals i música en directe.

Organitza: Bibliomusicineteca. Amb motiu dels 150 anys del Poble-sec.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a dues entrades per persona, a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dimarts
03/12/2019

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud