Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Concerts)

Bakanoa - Concerts al pati
Logo de l'activitat Bakanoa - Concerts al pati

Divendres 4 de juny, de 20 a 21h

4 de juny de 2021

Espai: Pati

Bakanoa ens porta l’alegria i la passió de les músiques dels litorals atlàntics i pacífics de Colòmbia i Panamà. El so de la marimba de xonta, les gaites indígenes i el repic dels tambors ens transporten al Pacífic Sud i al Carib mentre ens fan córrer la cúmbia per les venes. Cúmbia i currulao per gaudir i ballar.

Preu: Gratuït

Divendres
04/06/2021
La factoria de DJ
Logo de l'activitat La factoria de DJ

Dijous 10 de juny, de 18 a 21h

10 de juny de 2021

Espai: Pati

Celebració dels 5 anys del curs Àfrica és el ritme del món i La Factoria de DJ. Sarah Ardite oferirà una demostració de tècniques bàsiques de DJ amb digital i una punxada oberta. Amb la participació d’alumnes de les anteriors edicions. Més informació del curs a l’apartat de tallers.

Preu: Gratuït

Dijous
10/06/2021
Mancha 'e plátano - Concerts al pati
Logo de l'activitat Mancha 'e plátano - Concerts al pati

Divendres 11 de juny, de 20 a 21h

11 de juny de 2021

Espai: Pati

Grup de percussió, cant, poesia i ball enfocat a la bomba, música afrodescendent que neix a les hisendes sucreres al segle XVI a Puerto Rico. Les artistes porto-riquenyes tenen com a objectiu exposar l’experiència de la bomba a nous públics, donant a conèixer els càntics, ritmes i passos que porten la història de dones, esclaus i cimarrons.

Preu: Gratuït

Divendres
11/06/2021
Vir Dj amb Sound System Pororoca 08004 - Concerts al pati
Logo de l'activitat Vir Dj amb Sound System Pororoca 08004 - Concerts al pati

Divendres 18 de juny, de 19 a 21 h

18 de juny de 2021

Espai: Pati

Sessió de sound system format open baffle. DJ Virginie aka Vir és una DJ d’origen veneçolà especialista en mescles de funk, breakbeats i hip-hop. Sessions 100% en vinil. Martin Claro és un enginyer de so i fuster argentí resident a Poble-sec. Treballa al seu taller del barri, experimentant amb diferents possibilitats i suports per a altaveus. Ha desenvolupat un projecte d’open baffle, altaveus en línia de sound system amb un suport minimalista. Amb la col·laboració del Perifèria Beat.

Preu: Gratuït

Divendres
18/06/2021
  Anterior    1  2    Següent  
Tallers PrimaveraDescarrega la programació de primavera

Inscripcions obertes!

Els tallers passen al format virtual fins a nou avís (la nostra intenció és fer-los presencials quan es pugui). Oferim enviar-vos el vídeo de les sessions, en el cas de no poder assistir a les classes. Enregistrament disponible durant 4 dies.

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud