Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Concerts)

Col·laboracions - Festival Talent: Laia Fandos i Climent Guinaliu
Logo de l'activitat Col·laboracions - Festival Talent: Laia Fandos i Climent Guinaliu

Dijous 28 de setembre, de 19.30 a 21 h

28 de setembre de 2023

Espai: Sala d'actes

11a edició per seguir donant impuls als projectes propis de les noves generacions sorgides del Taller de Músics. Una aposta per donar visibilitat a la creació de joves músics, present i futur de l’escena musical del país on es fa un acompanyament des de les aules fins a l’escenari.

Laia Fandos

Las grandes voces sin rostro

En aquest projecte, Laia Fandos reivindica la figura de la corista ja que, encara que ha existit al llarg de la història de la música, rarament es contempla com a sortida laboral per als i les estudiants de cant. Amb aquest projecte busca donar a conèixer la història i evolució del paper de la corista a través de cançons i material visual que ha creat a partir d'entrevistes a Judith Hill (corista de Michael Jackson), Dourga McBroom (corista de Pink Floyd), Martha Wash (corista de Sylvester), Txell Sust (corista d'Alejandro Sanz), entre altres. Un recorregut musical que va dels anys 60 fins avui en dia, en el qual l'eix principal són els arranjaments de veu, per a donar a aquesta la importància que es mereix.

Climent Guinaliu

Poesia de l'exili: musicalització de la poesia d'Argelers

Climent Guinaliu presenta un projecte on posa música a diverses poesies d’artistes exiliats durant la Guerra Civil Espanyola, que es van publicar a les revistes del camp de concentració d’Argelers.

Preu: Gratuït

Dijous
28/09/2023
Col·laboracions - Perifèria Beat Battle
Logo de l'activitat Col·laboracions  - Perifèria Beat Battle

Divendres 20 d'octubre, de 18 a 21 h

20 d'octubre de 2023

Espai: Sala d'actes

Competició entre productors que fan la seva música amb màquines o ordinadors. S’hi enfronten els creadors de ritmes de diferents estils musicals. Es convocarà els i les beat makers a fer una sèrie d’eliminatòries. Tres finalistes hauran de samplejar una cançó d'un vinil i produir un beat nou en 45 minuts. També hi haurà beatshowcase i micro obert.

Preu: Gratuït

Divendres
20/10/2023
Concerts Insòlits - Selma Bruna
Logo de l'activitat Concerts Insòlits - Selma Bruna

Divendres 27 d'octubre, de 20 a 21 h

27 d'octubre de 2023

Espai: Sala d'actes

Presenta Dorsal, el seu primer àlbum: un disc de pop atemporal que reflecteix el context musical on ha crescut l’artista, la coral de la seva ciutat (Sant Cugat), lloc on ha après a relacionar-se amb la música des del cant i el grup, integrant la polifonia vocal com a element essencial de les seves composicions. El disc ha comptat amb una coral única i creada per a l'ocasió, formada per família, amics i professionals.

Preu: Gratuït

Divendres
27/10/2023
Col·laboracions - Festival Artistes
Logo de l'activitat Col·laboracions - Festival Artistes

Dijous 2 de novembre, de 19 a 21 h

2 de novembre de 2023

Espai: Sala d'actes

Acollim la primera cita d'una iniciativa de trobades artístiques que inclouen una exposició i un concert sobre una temàtica, buscant el vincle entre fotografia i música i trencant barreres de gènere i orientació sexual.

Exposició: Les Insouciants (“Els Temeraris”)

Projecte documental fotogràfic de Lydia Metral sobre joves adults que- er que se senten diferents, que no encaixen en els estàndards de la societat, i que intenten escapar de les normes establertes. Un projecte sobre l’amor, l’amor propi i l’autoac- ceptació. Dins la primera trobada del Festival Artistes organitzat per Las Produ amb la col·laboració de Las Pibas Producen.

Actuació musical prèvia de Fernanda Alemán: dream pop psico- dèlic que es basa en la creació d’atmosferes màntriques de veus, lo- ops de sintetitzadors analògics, guitarres i silencis

Preu: Gratuït

Dijous
02/11/2023
  Anterior123Següent

Tardor 2023

Preinscripcions:
del 10 al 23 de juliol, 1, 2 i 3 de setembre

Inscripcions: a partir del 4 de setembre

Descarrega el fulletó de tardor


Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (per a persones en situació d'atur o amb algun grau de discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud