Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Concerts)

Aura
Logo de l'activitat Aura

Dissabte, de 20 a 21 h

20 de novembre de 2021

Espai: Sala d'actes

Sabeu el que és l’aura? Se’n diu aura del camp energètic de radiació lluminosa multicolor que envolta les persones o els objectes com un halo i que roman invisible per a la majoria de les persones. Aura també és l’espai musical lluminós i en canvi constant que va sorgir de la trobada a Nou Barris de Monique Makon i Clara Martín. Makon té una de les veus més potents i càlides de Barcelona i Martín toca una guitarra rumbera i sensible a parts iguals. Juntes reivindiquen la lluita feminista a través d’un recorregut per les veus femenines més potents i carismàtiques dels últims anys, amb temes de soul i rhythm’n’blues i, també, composicions pròpies. Concert inclòs dins el Barcelona Districte Cultural.

Preu: Gratuït

Dissabte
20/11/2021
Concerts de la carbonera - Anna Tréa
Logo de l'activitat Concerts de la carbonera - Anna Tréa

Divendres 12 de novembre, de 20 a 21h

12 de novembre de 2021

Espai: Sala d'actes

Cantant, compositora i una de les instrumentistes més respectades i populars de Brasil. Al 2016 va treure el seu primer disc “Clareia”, on va compondre, arreglar i gravar tots els instruments. Actualment prepara el seu segon disc, produeix bandes sonores per a pel·lícules, espectacles de dansa i teatre i realitza direcció musical per artistes de tot el món.

Preu: Gratuït

Divendres
12/11/2021
Concerts de la carbonera - Angeladorrrm
Logo de l'activitat Concerts de la carbonera - Angeladorrrm

Divendres 19 de novembre, de 20 a 21h

19 de novembre de 2021

Espai: Sala d'actes

Quartet de rock liderat per Àngela Balcells i completat per Laura Magallón, Víctor Mazariegos i Joan Coll. La seva música oscil·la entre el xiuxiueig i el crit, amb lletres que giren al voltant de la família, les amistats i què significa fer-se gran. Peces originalment creades des d’una habitació que en directe mantenen la intimitat amb la que van ser concebudes.

Preu: Gratuït

Divendres
19/11/2021
Concerts de la carbonera - Falgos
Logo de l'activitat Concerts de la carbonera - Falgos

Divendres 26 de novembre, de 20 a 21 h

26 de novembre de 2021

Espai: Sala d'actes

Trio de Barcelona format per Flaudio (veu i guitarra), Leo (baix i cors) i Eddie Valente (bateria i cors). Amb 2 EP fins al moment i dos més en camí, el seu estil és el retropop de cançons urgents i intenses, preparades per a ser devorades a cada sospir.

Preu: Gratuït

Divendres
26/11/2021
  Anterior    1  2    Següent  
Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud