Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Concerts)

Lilliputs a la Bodega Saltó
Logo de l'activitat Lilliputs a la Bodega Saltó

Dijous 25 de juliol, de 21.30 a 22 h

Espai: Pati

Lilliputs neix de la mà de les 4 germanes Boada. Després de publicar dos EP i un "lyric-video" amb els que giren repetidament per la Catalunya interior, tornen a Barcelona per renéixer amb més energia que mai. Allà treballen amb Miguel Zamarripa al guanyar el concurs de bandes emergents Pedrera 3.8. El seu directe estètic, punyent i explosiu, influenciat per la diversitat, la revolució i la disconformitat, no et vol deixar indiferent. Amb motiu de la Festa Major del Poble-sec.

Preu: Gratuït

Monique Makon - Albareda al carrer
Logo de l'activitat Monique Makon - Albareda al carrer

Dissabte 27 de juliol, de 12.30 a 13.30 h

Espai: Pati

Inicia la seva trajectòria musical en el projecte Cabal Musical del Taller de Músics. Talentosa veu femenina de Ciutat Meridiana, es mou còmodament en diferents registres de la música negra (soul, jazz, r’n’b, blues, rock) que en aquesta ocasió presentarà en format de trio amb motiu de la Festa Major del Poble-sec.

Preu: Gratuït

Moreira
Logo de l'activitat Moreira

Dijous 26 de setembre de 20 a 21 h

26 de setembre de 2019

Espai: Sala d'actes

Sol de invierno és el primer disc de Jesús González Moreira (aka Moreira), un músic amb un bagatge considerable que s’ha decidit a explicar històries amb la seva pròpia veu en un disc eclèctic i farcit de referències.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a dues entrades per persona, a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dijous
26/09/2019
La Femme Brutal - Concerts de La Carbonera
Logo de l'activitat La Femme Brutal - Concerts de La Carbonera

Divendres 27 de setembre, de 20 a 21 h

27 de setembre de 2019

Espai: Sala d'actes

El grup neix dins de la nova escena punk de Barcelona el 2017 i està format per dues noies, bateria i guitarra, res més. So cru i directe, bases clàssiques i melodies garatge, veus melòdiques i lletres entre línies.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a dues entrades per persona, a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Divendres
27/09/2019

Tardor 2019

NOVETAT RENOVACIONS Ampliem el període fins al 28 de juliol. Pots renovar el teu taller i inscriure't als tallers en promoció.

Les renovacions de primavera o primavera + estiu es poden fer en línia o presencialment. Les renovacions només de juliol són presencials.

Inscripcions: a partir del 2 de setembre, a les 7 h.

Tallers en promoció

Juliol 2019

Descarrega la programació de l'estiu

Segueix-nos a les xarxes

Instagram
Twitter
Facebook
Web

Subscriu-te al butlletí

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud