Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats i espectacles en família)

Bitxos raros
Logo de l'activitat Bitxos raros

Dissabte 28 de març, de 17.30 a 18.30 h

28 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

A partir de 2 anys
A càrrec de la cia. Nuri Total


Tres grangers una mica especials que regaven el seu hort amb notes musicals, un dia, de cop i volta, es van creuar amb diferents bitxos que van canviar la seva història. Un pop amb bicicleta, una libèl·lula astronauta, un gripau amb ales... Aquestes són algunes de les cançons que, plenes de màgia i energia, entusiasmen tota la família. Un concert de cançons lligades per un conte que ens parla de la diversitat i la vida com un fet enriquidor. La conclusió és que tots som uns bitxos raros.

Aquest espectacle forma part del Barcelona Districte Cultural.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a cinc entrades (infants i adults), a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dissabte
28/03/2020
NOU
Cos, dibuix i acció
Logo de l'activitat Cos, dibuix i acció

Divendres 6 de març, de 17 a 18.30 h

6 de març de 2020

Espai: Pati

Activitat recomanada a partir de 4 anys
A càrrec de Berta Ayuso


Amb quines parts del cos podem dibuixar? Com es dibuixen els moviments i com es ballen els dibuixos? Experimentem amb el cos per buscar totes les maneres possibles de dibuixar i expressar-nos descobrint els nostres límits i possibilitats.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a dues entrades (dos infants) per persona, a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Divendres
06/03/2020
Ni cap ni peus
Logo de l'activitat Ni cap ni peus

Dissabte 18 abril, de 12 a 13 h

18 d'abril de 2020

Espai: Fora del centre

Dos personatges en clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira o penjar una jaqueta. Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines; roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un show fresc on la comicitat és sempre present, destinat a un públic familiar on gaudiran tant els petits com els grans. Amb la cia. Circ Vermut.

A LA PLAÇA DE LES TRES XEMENEIES AMB MOTIU DEL CERCALLIBRES

Entrada gratuïta, no cal reserva prèvia.

Preu: Gratuït

Dissabte
18/04/2020

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud