Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Arts escèniques)

NOU
Els desgraciats
Logo de l'activitat Els desgraciats

Dijous, 13 de juny de 20.00 a 21.15h

13 de Juny de 2019

Espai: Sala d'actes

Cia. Todo por el punk. Teatre En la foscor absoluta d’una carpa de circ ruïnosa i abandonada al bell mig del no res, hi viuen dos pallassos desgraciats, en Baptiste i en Jack. Fa molt de temps que la gent ha marxat i els ha deixat abandonats.
Aquesta és la història d’amor tèrbola i perversa que es forja entre els desgraciats, una història de riures, de llàgrimes, de carnada i de sang. Autors: Iván Morales i Martí Gallén. Direcció: Lía Pérez Cruz. Intèrprets: Albert Boix i Pol Fernández.
A càrrec de Cia. Todo por el punk

Totes les activitats són gratuïtes Places limitades. Cal inscripció prèvia. Reserves presencialment, per telèfon: 934 433 719 o en línia. Es poden fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat. Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Si s'ha reservat una entrada i finalment no se'n pot gaudir, el centre agraeix que se n'avisi a ccalbareda@ccalbareda.cat o al telèfon 934 433 719.

Preu: Gratuït

Dijous
13/06/2019

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud