Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Arts escèniques)

Històries de persones grans
Logo de l'activitat Històries de persones grans

Dimecres 12 de maig, de 19 a 20 h

12 de maig de 2021

Espai: Sala d'actes

Una forma participativa de teatre en el qual el públic explica històries de vida i un grup d’actrius i un músic les representen escènicament al moment. Una conductora introdueix el tema i proposa la dinàmica. A partir d'aquí el públic explica sensacions, idees, anècdotes o històries al voltant del tema i les intèrprets fan una representació escènica diferent i adaptada a cada narració. Finalment el públic gaudirà d'una funció creada amb les seves pròpies històries.

A càrrec de la Cia. El Ensamble Teatre Playback Barcelona.

Preu: Gratuït

Dimecres
12/05/2021
Ritual informal
Logo de l'activitat Ritual informal

Dimecres 16 de juny, de 19 a 21 h

16 de juny de 2021

Espai: Sala d'actes

Performance

Una cerimònia performàtica que neix de veure innumerables posts d'Instagram, on gurus de les xarxes socials redueixen a un mem un ritual mil·lenari. La peça ens parla sobre l'apropiació del ritual pel sistema capitalista i la posterior simplificació de l'acte. Tindran sentit aquestes pràctiques a la urbs actual? Es proposen rituals amb els que aproximar-nos a l'ancestralitat mitjançant estris que totxs tenim per casa, una cerimònia informal.

A càrrec de Cristina Vidal i Meritxell De Soto.

Preu: Gratuït

Dimecres
16/06/2021
Tallers PrimaveraDescarrega la programació de primavera

Inscripcions obertes!

Els tallers passen al format virtual fins a nou avís (la nostra intenció és fer-los presencials quan es pugui). Oferim enviar-vos el vídeo de les sessions, en el cas de no poder assistir a les classes. Enregistrament disponible durant 4 dies.

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud