Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

NOU

Barbes de Balena

Dijous, 22 de febrer de 20 a 21h

22 de Febrer de 2018

Espai: SALA D'ACTES

Teatre. Els Pirates Teatre

L’any 1883 la Dra. Dolors Aleu i Riera, la primera dona llicenciada en medicina de l’Estat espanyol , defensa aferrissadament la necessitat de l’educació de les dones. Avui, en ple segle XXI, la paraula, la música i el moviment s’entrellacen a l’escenari per explicar la fascinant història de la Dra. Aleu i la de tantes dones que han recorregut el mateix camí en aquesta direcció: de l’interior a l’exterior, de la cosa íntima a la cosa més externa, de l’espai privat al públic, de la família a la societat.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cal reservar l’entrada de manera presencial, trucant al 934 433 719 o online (https://albareda.inscripcionscc.com). Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 07/02/2018
NOU

Equilibris

Dissabte, 20 de gener de 20 a 21h

20 de Gener de 2018

Espai: SALA D'ACTES

Teatre. Cia. La Prodigiosa

L’actriu Gemma Julià ens ofereix un monòleg que descobreix el recorregut íntim d’una dona fins a convertir-se en mare d’acollida. És l’experiència d’una dona que decideix acollir un infant. Des dels primers tràmits al primer any de convivència, la protagonista camina per una corda fluixa immersa en un procés que la capgira.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cal reservar l’entrada de manera presencial, trucant al 934 433 719 o online (https://albareda.inscripcionscc.com). Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 05/01/2018

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Gestió Tècnica

Calaix de Cultura, SL (B-63033740)
Diputació 185 pral. 1a
08011 Barcelona


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
934433719
ccalbareda@bcn.cat