Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Concerts)

Rombo - Cicle Amazones
Logo de l'activitat Rombo - Cicle Amazones

Divendres 27 de març, de 20 a 21.30 h

27 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

Rombo, el grup d'amigues format per Clara Molins (guitarra i veu), Montse Martín (baix i veu) i Núria Curran (teclats i veu) presenta el segon disc que justament porta per nom Clara Montse Núria. Un disc curt, com sempre, amb vuit cançons plenes d’urgència i d’harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d’estimar i de deixar-ho de fer.

Preu: Gratuït

Divendres
27/03/2020
Enma Fernández
Logo de l'activitat Enma Fernández

Divendres 24 abril, de 20 a 21 h

24 d'abril de 2020

Espai: Sala d'actes

Enma Fernández és un dels artistes més destacats del seu estil i es basa en el virtuosisme al piano, l’energia i la posada en escena. La seva disciplina artística i les seves qualitats com a pianista, cantant, showman i director fan únics els seus directes, en què destaquen el domini del rhythm and blues, el swing, el so Nova Orleans, el blues, el rock’n’roll dels anys 50 i el jazz tradicional.

Aquest concert forma part del Barcelona Districte Cultural.


Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a 2 entrades per persona a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Divendres
24/04/2020

Informació

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel #COVID19, que s'han pres de manera coordinada amb el govern de l'Estat i amb la Generalitat, el Centre Cultural Albareda romandrà tancat i totes les activitats posposades des de divendres 13 de març i fins a nou avís. Gràcies per la col·laboració.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud