Logo del centre cívic
A pescar!
Logo de l'activitat A pescar!

Divendres 17.30 a 18.30 h

10 de desembre de 2021

Espai: Sala d'actes

Un pallasso decideix anar a pescar, pràctica que està molt lluny de les seves possibilitats, i per motius imprevistos haurà de submergir-se a les aigües a rescatar al seu amic Topito on descobreix un nou món. Un espectacle en clau de clown que ens farà reflexionar sobre els inconvenients de la contaminació al mar. Espectacle de la cia. El Gecko con botas inclòs dins del Barcelona Districte Cultural.

NADAL SOLIDARI AL POBLE-SEC

Des del Centre Cultural Albareda, participem a la campanya solidària de recapte de Nadal Solidari del Poble-sec. Ens agradaria que tots i totes les que veniu a aquest espectacle, portéssiu algun aliment, producte d’higiene personal o material escolar nou per posar tots un granet de sorra! Ens ajudeu?

Preu: Gratuït

Divendres
10/12/2021


Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud