Logo del centre cívic
The red'n'the rotten - Guanyadors VIII Concurs Societat blues Barcelona
Logo de l'activitat The red'n'the rotten - Guanyadors VIII Concurs Societat blues Barcelona

Dijous 20 de febrer, de 20 a 21.30 h

20 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes

La Societat de blues de Barcelona organitza el VIII Concurs de blues per tal de descobrir i impulsar noves formacions musicals de blues a tot l’estat espanyol. Per primer cop el jurat ha escollit dues formacions guanyadores: The red'n'the rotten i Nahuel “Mad” Moller. En aquest concert podrem escoltar Red’n’the rotten, una banda de blues, rock’n’roll i rhythym’nblues que ataca el gènere amb actitud i directe enèrgic. S’inicia el 2017 a L’Escola Taller de blues de Barcelona, punt de trobada dels músics que ara formen part del grup.

Amb motiu del cicle de blues en col·laboració amb la Societat de blues de Barcelona.


Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a 2 entrades per persona a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dijous
20/02/2020

Informació

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel #COVID19, que s'han pres de manera coordinada amb el govern de l'Estat i amb la Generalitat, el Centre Cultural Albareda romandrà tancat i totes les activitats posposades des de divendres 13 de març i fins a nou avís. Gràcies per la col·laboració.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud