Logo del centre cívic
I love kuduro
Logo de l'activitat I love kuduro

Dijous 12 de març, de 19 a 21.15 h

12 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

Kuduro (cul dur) és un moviment cultural urbà que neix a Angola a l'última dècada dels 30 anys de Guerra Civil. Creat en discoteques i raves en el centre de Luanda, mitjançant una barreja de house, ritmes techno i tradicionals angolesos, la música i la dansa kuduro s’estenen des de la capital fins als suburbis; després per tota l’Àfrica i ara s'ha popularitzat per tot el món. I love kuduro segueix les estrelles idolatrades del fenomen (Titica, Cabo Snoop, Us Namayer, Francis Boy, Us Lambas...), que avui influeixen en joves africans musicalment, en moda i estil de vida en general.

Versió original en anglès, subtitulada en portuguès.

Activitat dins el cicle de cinema africà i dona, organitzat per Africadoolu.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a dues entrades per persona, a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dijous
12/03/2020
Hivern 2022
Inscripcions obertes

Descarrega el fulletó d'hivern


Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud