Logo del centre cívic
Lisbon Beat
Logo de l'activitat Lisbon Beat

Dijous 19 a 21.30 h

21 d'octubre de 2021

Espai: Sala d'actes

Lisbon Beat és un retrat coral de la música dels afrodescendents de l’extraradi de Lisboa i dels seus protagonistes. Centenars de milers de migrants que van ser desplaçats als anys noranta, des dels barris de xaboles creats per la migració posterior a la independència de les colònies africanes de Portugal, cap a nous barris als marges de la ciutat. Allà es troben fins a dia d’avui músiques d’arrel africana, de la més folklòrica a la més electrònica i urbana, que fan diverses generacions amb orígens a Angola, Sao Tomé i Príncipe, Cap Verd, Moçambic o Guinea Bissau. Una vigorosa barreja de kuduro, funaná, afrohouse, batida, trap i orgull de barri. Amb Barcelona Districte Cultural, In-Edit i Perifèria Beat. 19 h - Espectacle de Spoken Word amb Aedo i Jaume Muñoz. 19.30 h - Lisbon Beat

Preu: Gratuït

Dijous
21/10/2021


Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud