Logo del centre cívic
De la Gran Via al Paral·lel
Logo de l'activitat De la Gran Via al Paral·lel

Dijous 25 de febrer, de 18 a 20 h

25 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes

Durant la temporada de reposició de Cómeme el Coco, Negro al Teatre Coliseum de Barcelona es va organitzar un homenatge al Paral·lel i al Mestre de la Prada que portava per subtítol De la Gran Via al Paral·lel. Es va fer un acte molt festiu i emotiu, però gens nostàlgic. Hi van participar artistes del Paral·lel de totes les èpoques i amants del gènere, com ara Lita Claver “La Maña”, Pirondello, Merche Mar, Israel, Doña Soledad (Josep Ferré), Pastora Reyes, Amparo Moreno, Annabel Totusaus, Toni Torres, Pierrot, Lidia Moreno, Núria Feliu, Eva Sorel, Ondina, Christine, Carmen de Mairena, Regina do Santos i Sara Montiel, que van interpretar cançons del Mestre Juan de la Prada majoritàriament.

Ho organitza BiblioMusiCineteca i La Cubana.

Preu: Gratuït

Dijous
25/02/2021
Tallers PrimaveraDescarrega la programació de primavera

Inscripcions obertes!

Els tallers passen al format virtual fins a nou avís (la nostra intenció és fer-los presencials quan es pugui). Oferim enviar-vos el vídeo de les sessions, en el cas de no poder assistir a les classes. Enregistrament disponible durant 4 dies.

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud