Logo del centre cívic
La Banda Paral·lelus
Logo de l'activitat La Banda Paral·lelus

Dissabte 27 de febrer, de 20 a 21 h

27 de febrer de 2021

Espai: Sala d'actes

Una reunió de músics dels barris que envolten el Paral·lel (Poble Sec, Raval i Sant Antoni). Fan festa amb els cuplets que s’hi cantaven als seus teatres i la mesclen amb els repertoris més ballables de la majoria de tradicions del Mediterrani, Brasil i Llatinoamèrica.

Amb motiu de l’exposició de La Bella Dorita i la col·laboració del Consell de cultura popular i tradicional del Poble-sec.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/02/2021
Tallers Primavera 2021

Renovacions: del 8 al 14 de març
Inscripcions: a partir del 15 de març

Tallers Hivern 2021

Seguint les indicacions del PROCICAT, els tallers d'hivern s'inicien en línia fins a nou avís. Per qualsevol dubte tècnic no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud