Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Bruk out ! A dancehall queen documentary
Logo de l'activitat Bruk out ! A dancehall queen documentary

Dijous 18 de novembre, de 19 a 21.30 h

18 de novembre de 2021

Espai: Sala d'actes

Una finestra al món de les reines del dancehall a través de les històries de sis noies de molt diverses procedències —Polònia, Estats Units, el Japó, Itàlia, Espanya i, evidentment, Jamaica— que es preparen per competir en un dels campionats més importants del planeta. Descobrirem les penúries, els anhels i l’alliberadora desimboltura de les protagonistes d’aquesta cultura sorgida dels carrers de Jamaica i convertida en un fenomen global. La càmera captura el vigor, el desenfrenament i l’acrobàcia d’un ball sensacional i lliure de pudors, alhora que mostra el sentiment de comunitat, militància i dedicació que envolta el dancehall. Amb el Barcelona Districte Cultural i In-Edit.

Preu: Gratuït

Dijous
18/11/2021
Pulp: a film about life, death and supermarkets
Logo de l'activitat Pulp: a film about life, death and supermarkets

Dijous 16 de desembre, de 19 a 21.30h

16 de desembre de 2021

Espai: Sala d'actes

Meravellós homenatge a la banda Pulp, un dels grups fonamentals del pop dels noranta, que ens porta al darrer concert que van fer a Sheffield, la seva ciutat natal, i reflecteix la relació de la banda amb aquesta ciutat de gent normal. I és la mateixa common people la que parla de la banda i la defineix. No hi ha dades biogràfiques, ni informació detallada de la seva discografia ni anotacions melòmanes; només vivències, sensacions i anècdotes àcides i hilarants. El film també ens mostra la normalitat d’una banda que reivindica, amb un deliciós humor britànic, la necessitat d’acceptar les nostres vides i d’intentar ser feliços en la mediocritat. Amb Barcelona Districte Cultural i In-Edit.

Preu: Gratuït

Dijous
16/12/2021
Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Albareda
a les xarxes

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Spotify


Web
Subscriu-te al butlletí

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud