Logo del centre cívic
Her story: una crònica del rock des d'una perspectiva feminista
Logo de l'activitat Her story: una crònica del rock des d'una perspectiva feminista

Dijous 10 octubre, de 19.30 a 20.30 h

10 d'octubre de 2019

Espai: Sala d'actes

La manca de referents femenins, ja no només en la música sinó en tots els àmbits, fa que ens preguntem com visibilitzar-los; com fer-ho per no oblidar les seves històries i, a la vegada, per donar a conèixer actuals i noves generacions. No hi faltaran Viola Smith, Rosetta Tharpe, Nina Simone, Bjork, Slits, Exene Cervenka i moltes més.

Una conversa amb música entre Reyes Torio, cantant, productora i una de les primeres DJ del país i Angels Bronsoms, periodista especialitzada en música i gènere.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, per telèfon (934 433 719) o presencialment. Es poden reservar fins a dues entrades per persona, a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dijous
10/10/2019

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud