Logo del centre cívic
NOU
Ferran Palau
Logo de l'activitat Ferran Palau

Divendres, 12 d''''''''abril de 20.00 a 21.00h

12 d'abril de 2019

Espai: Sala d'actes

El ja enyorat Santa Ferida (Halley Records, 2015) ha donat pas, a la primavera de 2018, a un nou treball discogràfic de Ferran Palau: Blanc (Halley Records, 2018) i ha estat de nou enregistrat i produït pel mateix Palau, juntament amb el ja habitual Jordi Matas.
En directe, el defensaran de meravella, com en la darrera gira, en Joan Pons (El Petit de Cal Eril), en Dani Comas i en Jordi Matas. Segons l’artífex del disc, Blanc està directament influenciat per Twin Peaks, el hip-hop, el soul, la vaporwave i un xic de Julio Iglesias. Tot plegat passat pel seu segell clàssic, el de sempre, el que acompanya des de l’inici Ferran Palau.
Aquest concert forma part del circuit Barcelona Districte Cultural.

Totes les activitats són gratuïtes. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia. Reserves presencialment, per telèfon: 934433719 o en línia. Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Divendres
12/04/2019

Tardor 2019

NOVETAT RENOVACIONS Ampliem el període fins al 28 de juliol. Pots renovar el teu taller i inscriure't als tallers en promoció.

Les renovacions de primavera o primavera + estiu es poden fer en línia o presencialment. Les renovacions només de juliol són presencials.

Inscripcions: a partir del 2 de setembre, a les 7 h.

Tallers en promoció

Juliol 2019

Descarrega la programació de l'estiu

Segueix-nos a les xarxes

Instagram
Twitter
Facebook
Web

Subscriu-te al butlletí

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN. Si no, hi hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Logo Miram Cloud