Logo del centre cívic
NOU
Notes & Films
Logo de l'activitat Notes & Films

Dissabte, 22 desembre de 17.30 a 18.30h

22 de desembre de 2018

Espai: SALA D'ACTES

Una cosa rara ensemble

Cinema i música per a tots els públics. Durada: 50 minuts.

Un concert amb regust de crispetes, ple de música i cinema. A l’escenari la música de tres clarinets ambienten i posen veu als personatges de pel.lícules de Charles Chaplin o Buster Keaton, a personatges de curtmetratges d’animació i a històries creades a través de l’stop?motion. Tot plegat amb una pinzellada de bon humor. Aquest espectacle forma part del circuit Barcelona Districte Cultural

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cal reservar l’entrada en línia (https://albareda.inscripcionscc.com), de manera presencial o trucant al 934 433 719. Es poden reservar fins a dues entrades per persona per als tallers familiars i fins a cinc entrades per als espectacles en família. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuït

Dissabte
22/12/2018

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
934433719
ccalbareda@bcn.cat

Logo Miram Cloud