NOU

ANITA ZENGUEZA

Divendres, 16 de març de 20 a 21h

16 de Març de 2018

Espai: SALA D'ACTES

Anita Zengeza és una cantant i compositora de Zimbabwe amb seu a Barcelona. A causa de la diversitat dels seus orígens sempre ha tingut un gran interès en diferents identitats culturals i estils de música. Ara presenta el seu darrer disc, Natural Journey, editat l’any passat. Aquest concert forma part del circuit Barcelona Districte Cultural.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cal reservar l’entrada de manera presencial, trucant al 934 433 719 o online (https://albareda.inscripcionscc.com). Es poden reservar fins a dues entrades per persona. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de quinze dies abans de la data de l’activitat.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 01/03/2018

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant LOGIN, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades (REGISTRE). Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen suplement per al material, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
ALBAREDA

Albareda, 22
08004 Barcelona
934433719
ccalbareda@bcn.cat